maanantai 6. heinäkuuta 2009

Tiukkaa odotusta

Enää pari viikkoa Latvian matkaan. Lennän Riikaan lauantaina 18.7. "managerini" Nadjan kanssa. Minulla ei ole vieläkään mitään hajua, mitä Jurmalassa tapahtuu ensimmäisen viikon aikana, mikä on tavallaan ihan hauskaa. Riikassa on lukemani ja kuulemani mukaan ainakin hyviä ja tunnelmallisia teehuoneita, joissa haluaisin käydä. Jurmalan lähistön luonto on kertoman mukaan myös kaunista. Eli eiköhän tekemistä ainakin löydy, vaikkei joutuisikaan hyppimään haastattelusta toiseen.

Kilpailubiisit ja taustanauhat alkavat olla purkissa. Olen erityisen tyytyväinen I Will Love Againiin, josta tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin toimiva ja kaunis. Työskentely Jukan kanssa on ollut tosi helppoa, ja studiokin sijaitsee vain vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä, joten liiallinen matkustaminen ei ole rasittanut. Mikäli mahdollista, laitan kaikki kappaleet MySpaceen jahka saamme ne valmiiksi.

Tämän viikon aion pyhittää enimmäkseen lomailuun. Katsotaan, kuinka se onnistuu. Netistä voi muuten kuunnella huhtikuussa antamani haastattelun Radio Sputnikille. Haastattelu löytyy täältä.

-Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti