sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

New Wave Jurmala

Hei taas täältä pimeästä harjoitushallista, jossa olemme nyt viimeistä päivää. Tänään esitämme kaikki kappaleemme esiintymisvaatteissamme. Itse tosin jätin I Will Love Againin väliin, koska ohjaajan ollessa eilen poissa "semisedät" päättivät, että kappale onkin parempi balladiversiona. Nyt siis väsätään hulluna sellaista. Itse olen päätökseen erittäin tyytyväinen, sillä en tuntenut oloani lainkaan kotoiseksi eurohumppaversion kanssa. In The Shadows sujui mielestäni tähän hetkeen tosi hyvin, ja kilpailupäivänä se on varmasti vielä parempi.

Koko ajan väsyttää kyllä ihan hulluna, koska olemme olleet täällä nyt yli viikon ilman vapaapäivää. Vapaapäivää ei liene tiedossakaan, joten olen yrittänyt tunnin ruokatauoilla syödä nopeasti ja levätä sitten huoneessani hetken. Eilen kävimme illalla Nadjan kanssa uimassa, mikä olisi varmasti kauhistuttanut muita, jos olisivat saaneet tietää. Minä nimittäin vaihdoin vaatteeni takaisin jo rannalla ja Nadja tuli hotellille pyyhkeessä. Hämäys meni täydestä.

Hotellin ruoka alkaa todella kyllästyttää, koska se on joka päivä melkein samanlaista. Ainoastaan silloin tällöin tarjoiltava kala maistuu, mutta sitäkin saa aina tosi vähän. Vielä pitäisi jaksaa viikko samaa rataa. Olemme käyneet kyllä parissa eri paikassa syömässä, joista mukava Lighthouse-terassiravintola on jo muotoutunut jonkinlaiseksi kantapaikaksemme.

Ruokaohjelmamme lähetettiin muuten eilen. Videoita kannattaa etsiä Youtubesta hakusanoilla "Новая волна 2009". Näkee ainakin vähän meininkiä, vaikkei venäjästä mitään ymmärtäisikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti