keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

New Wave Jurmala

Moikka! Pääsen nyt yrittämään vielä Late Goodbyeta ja yritän laulaa sen softimmin, jos se vaikka auttaisi. Eilen harjoittelin illalla vielä tanssiaskelia I Will Love Againin eurohumppaversioon. Katsotaan, mitä mieltä niistä ollaan. Kilpailun tuloksenhan päättää lopulta tuomaristo, joten itse tulos ei välttämättä ole täysin korruptoitunut. Jokainen tuomari antaa pisteitä ilmeisesti yhteentoista asti. Ouodohko systeemi, sanoisin.

Pääsen tai joudun tänään illalla parturoitavaksi. Jos käsitin aiemmin oikein, hiuksiini laitetaan jotain punaista sävyä! Ja kulmat värjätään myös, jotta saadaan "luonnollisempi" look. Ohjaajasetä haluaa päälleni myös jotain värikästä. Stylisti tulee huomenna ja esittelee eri kokonaisuuksia. Minä siis toimin vain mallinukkena. Stylistini Natalija on erittäin mukava ja kuuntelee mielipiteitäni, mutta ne eivät näytä paljon painavan lopulta.

Unohdin mainita aiemmin, että olin toissapäivänä harjoitusten jälkeen tekemässä Venäjän MTV:n tyyppien luona ruokaa. Muutama laulaja tuli sitten maistelemaan ja näyttivät tykkäävän. Maistui oma ruoki toki itsellenikin. Teimme Nadjan kanssa hampurilaisia omaan tyyliini sekä brie-salaattia. Olisin valmistanut ankanrintaa, mutta sitä ei löytynyt supermarketista. Kalatiskinkin ainoa anti oli lohi, jota on ollut muuten aika monella aterialla hotellissa.

-Ville

3 kommenttia:

  1. Hauskaa, että olet päässyt esittelemään myös ruoanlaittokykyjäsi! Oliko siellä kokkaussessiossa myös MTV:n kamerat kuvaamassa, vai oliko se ihan silkkaa vapaa-aikaa?

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne kuvasi, mutta en ole vielä löytänyt pätkää mistään. Koitan kysellä, onko se jo tullut ulos.

    VastaaPoista