perjantai 31. heinäkuuta 2009

New Wave Jurmala

Hei taas täältä sateisesta Jurmalasta. Tänään oli ensimmäinen "vapaapäivä" puoleentoista viikkoon. Päivää pilasi vähän se, että kotiuduimme eilen Riikasta jatkobileistä noin neljältä, ja minut herätettiin puoli kymmenen aikoihin rantajalkapallo-ottelun takia. Arvelimme kuitenkin, että se olisi skipattu sateen takia, mutta kuulemma se oli toteutunut vähän aiottua myöhemmin. Ei kyllä haittaa yhtään, että missasin sen. Kävimme iltapäivällä Riikassa vanhempieni kyydillä, jossa kävelimme Nadjan kanssa väsyneinä ympäriinsä kahvilasta toiseen. Kahvilat ovat täällä ihanan halpoja, joten voisin kuvitella tulevani tänne parin päivän lomalle myöhemminkin.

Eilinen esitys meni fiiliksen puolesta ihan hyvin. Seurattuani sen nauhalta tänään, totesin, että enempi harjoitusaika olisi ollut laulun suhteen tarpeen. Varsinkin, kun missään ei ole oikein voinut harjoitella kunnolla eikä hotellissakaan ole kehdannut koko aikaa ihan täysiä huutaa. No, huomisen aion vetää kotiin vähintään sisulla.

Tämä ruljanssi on ollut kyllä erittäin ainutlaatuinen ja opettavainen kokemus. Olen toki oppinut paljon esiintymisestä, mutta kaiken pelleilyn jälkeen olen entistä varmempi omasta tekemisestäni ja taiteellisesta linjastani. Liiat kompromissit ovat huonoin vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti