lauantai 25. heinäkuuta 2009

New Wave Jurmala

No eihän se Late Goodbye sitten käynyt laisinkaan, kun "ei istu formaattiin". Kaikki muu humppa kyllä näyttää istuvan. Olen siis harjoitellut hullun lailla In The Shadowsia, joka alkaa ehkä pikku hiljaa sujumaan. Toissapäiväisen hiussalonkikäyntini seurauksena hiuksistani ei tullut aivan kauheita, mutta en ole mitenkään erityisen fiiliksissäkään punertavasta sävystä. Meiltä kaikilta nypittiin myös kulmakarvat sekä värjättiin ripset, jotta "silmät näyttävät suuremmilta".

Kaikenlaista muutakin pelleilyä on täytynyt suorittaa. Olemme mm. käyneet lasten leikkikentällä kiipeilemässä ja kiinnittämässä värikkäitä nauhoja rannan puuhun. Ja aina pitää hymyillä kameroille ja laulaa sitä rasittavaa Jurmala-laulua. Kappale ei ole kuitenkaan typeryydessään mitään verrattuna muihin yhteisnumeroihin, jotka ovat We Are The World sekä ehkä maailman hirvein kappale Life Is Life. Tänään kävimme merellä parinkin huvipurren voimin (menimme siis ensin yhdellä ja kesken kaiken vaihdoimme toiseen!) arpomassa esiintymisnumerot toiselle kilpailupäivälle. Kolmannen päivän kilpailunumero arvottiin nostamalla meripihkakoruja ilmeisesti kaupungintalon tai vastaavan vesiaiheesta. Omat esiintymisvuoroni olivat kai ihan ok:t 3. ja 7.

Ohjaaja on nyt poissa huomisen, joten hänen papatuksestaan saa nyt hetken hengähdystauon. Treenausta kuitenkin jatketaan huomenna normaalisti. Tämä ilta oli onneksi vapaa, ja kävimme Nadjan kanssa ensin syömässä läheisessä ravintolassa, koska hotellin buffetista ei löytynyt Nadjalle mitään syötävää ja itsekin olen kurkkuani myötä täynnä kananmunaan käärittyä mitä tahansa. Sitten kävimme drinkeillä mukavassa Lighthouse-ravintolassa, josta näytti saavan myös ihan hyvännäköistä ruokaa. En muuten saisi muka juoda kylmää vettä, syödä jäätelöä enkä käydä meressä uimassa, etten vain menetä ääntäni. Ja cocktailit varmasti vasta pahasta ovatkin.

Kaikki esiintymisasuni muuten menivät ohjaajalle läpi, mistä olen iloinen sekä omasta että suunnittelijan puolesta. Ja mikä parasta, vaatteet näyttävät minusta itsestänikin kivoilta. Toivottavasti saan ne omaksi. Jos en, ostan varmaan osan niistä.

Huomenna ehkä lisää päivitystä, jos harjoituksissa on taas pakko istua kaikki aika.

-Ville

2 kommenttia:

  1. toivottavasti ripsien värjääjä oli ammattilainen, siinä voi käydä aika kömpelösti, jos väriä menee silmään. Kirvelikö kunnolla? =)

    VastaaPoista
  2. Se kirveli vasta ihan lopussa, kun piti aukaista silmät. Sain kyllä sit puhdistettua itse ihan hyvin töhnät pois. Sama proseduuri tosiaan tehtiin ihan kaikille.

    VastaaPoista