torstai 30. heinäkuuta 2009

New Wave Jurmala

Ensimmäinen finaali on nyt ohi ja fiilis raukea. Jännitti kyllä aivan mielettömästi esiintyä, varsinkin kun I Will Love Againia oli kuuntelemassa kappaleen alkuperäisesittäjä upea Lara Fabian. Olen kyllä tyytyväinen esitykseeni ja toivon yleisönkin nauttineen siitä.

Eilen oli koko homman aloittajaiskonsertti, jossa esiintyi paljon lähinnä Venäjällä tunnettuja minulle täysin tuntemattomia laulajia. Roxettekin kävi vetämässä neljä megahittiään playbackina. Konsertin jälkeen oli Jurmala Spa -hotellissa jotkin Fashion afterpartyt, joissa saimme vihdoinkin kunnon ruokaa. Tilaisuudessa esiintyi paljon samoja tyyppejä kuin konsertissa ja ihan samalla tavalla playbackina ja vielä samat biisitkin. Kuulin tänään, että bileitten lippujen hinta olisi ollut 500 latia eli n. 750 €, järjetöntä! Me vain marssimme sisään ja saimme jotkin rannekkeet. Olen tullutkin siihen tulokseen, että ei kannata kysyä keneltäkään lupaa mihinkään, vaan yrittää ujuttaa mahdollisimman moni ihminen siivelläni kemuihin ja muuhun vastaavaan.

Huomenna on tiedossa treenit klo 11.30, ja illalla kukin esittää jonkin oman maan hitin. Omakseni valittiin tosiaan In The Shadows. Toivotaan, että se tuo pointsit kotiin. Mikäli vain mahdollista, yritän myös ehtiä rannalle uimaan eli "menettämään ääneni".

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Kiva, että esityksesi meni hyvin.

    Harrastan jonkin verran venäjän kieltä ja siitä syystä tunnen ko. venäläiset laulajat.

    Venäjällä on tapana laulaa playbakinä, joka meitä suomalaisia kovasti ihmetyttää.

    Olen myös Alla Pugatshovan suuri ihailija ja olisi mielenkiintoista kuulla sinun mielipiteesi tästä Venäjän kuuluisasta primadonnasta ja kilpailun muusasta.

    Hyvää esiintymisonnea sinulle.

    Toivottaa Tuula Karjalainen.

    VastaaPoista
  2. Hei Tuula,

    ja kiitos kannustuksesta. En ole valitettavasti ehtinyt kuulemaan Allan laulua kunnolla, koska me kilpailijat olemme aina valmistautumassa omiin esityksiimme tähtien esiintyessä. Alla on kyllä erinomainen esiintyjä ja laulaja sen perusteella, mitä olen kuullut.

    -Ville

    VastaaPoista