tiistai 21. heinäkuuta 2009

New Wave Jurmala

Huh, kun väsyttää. Päivä aloitettiin yhteislaulujen Jurmala ja We Are The World(!!!) harjoituksilla, joihin liittyi myös tanssiaskelia. Eilen pääsin treenaamaan Late Goodbye:ta, mutta ohjaajasetä tyrmäsi biisin ja käski vaihtaa Rasmuksen In The Shadowsiin. Katsotaan, miten lopulta käy. I Will Love Againista puolestaan tuli yhtäkkiä eurohumppaversio eli harjoiteltavaa riittää, mutta harjoitusaikaa ei.

Tänään hotellissamme järjestettiin pressitilaisuus, jossa oli eri maiden suurlähettiläitä (ei Suomen). Nämä sitten pönöttivät ja lausuivat jotain, mitä en ymmärtänyt. Välissä aina taputettiin. Sitten askartelimme New Wave-tauluun mustasta massasta jotain "omaperäistä". Oma tekeleeni näytti ehkä hieman tähkältä tai kuusenoksalta. Parasta tilaisuudessa oli viinitarjoilu ja cocktailpalat, jotka olivat maukkainta ruokaa tähän asti. Ruoassa ei sinänsä ole ollut valittamista. Välillä on vain vaikea tietää, mitä syö. Kananmunakuorrutteen sisään voidaan kätkeä esim. sekä kalaa että kanaa. Vihreää on tarjolla erittäin harvoin.

Tulkkini Vita on suloinen 17-vuotias tyttö, ja on auttanut minua kaikin puolin. Olen pahoillani siitä, että häntä toruttiin, kun hän päästi minut ja Nadjan juoksemaan hotellille syömään aiemmin mainitsemassani trooppisessa sateessa.

Lisää päivitystä jahka kerkeän. Jättäkääpä muuten kommentteja, jos vaikka haluatte, että kerron jostain tietystä asiasta lisää.

3 kommenttia:

  1. Mistähän se tyyppi sen Rasmuksen keksii?? Vaadi lisää basilikaa ja rucolaa ja kerro meille millä systeemillä se voittaja valitaan =)

    VastaaPoista
  2. Basilikaa ja rucolaa sain onneksi kaupasta MTV:lle tekemääni ruokaa varten :) Myös tummaa suklaata tarttui mukaan.

    VastaaPoista
  3. Onpa sääli, jos I Will Love Again muuttuukin eurohumpaksi, kun juuri se yksinkertainen, hidas versio tuntui toimivan niin hyvin! Mutta kaipa ne siellä tietävät, mikä sikäläisiin tuomareihin puree. Olen toisaalta varma, että mitä tahansa sinut laitetaan laulamaan, pärjäät mainiosti.

    VastaaPoista